BLOG

O boravku u prirodi

I tako, konačno, dođosmo i do kraja onog mjeseca u godini kojeg je pola u zimi, a od pola je u mirisnom i divnom – proljeću!

 

Najzad možemo u najdublje dubine ormara spremiti debele jakne i tople džempere (svakako nemojte zaboraviti da između slojeva odjeće koju odlažete stavite nekoliko listova Teta Violeta papirnatih ručnika sa nekoliko kapi omekšivača – odjeća će fenomenalno mirisati i nakon nekoliko mjeseci. Nema na čemu ;)). Izvucite proljetne jakne, majice kratkih rukava, tenisice, trenerke i – pravac prva i najbliža priroda. Prozore u kući ostavite širom otvorenima i dopustite da proljetni zrak temeljito „okupa“ sve prostorije u kući. Zaboravite na kuhanje ovoga vikenda: u košaru spremite sendviče, kavu, slastice i sokove. Ponesite mekanu dekicu i napravite piknik s obitelji i prijateljima. Ne zaboravite u torbu staviti omiljenu knjigu, neku društvenu igru, karte, loptu ili rekete za badminton. Izađite, udahnite duboko i konačno ostavite tmurne zimske dane iza sebe! Ispred nas je najljepši period u godini i svakako se pobrinite da ne propustite provesti ga napolju kada god vam to prilike dozvole.

 

Nemojte zaboraviti da je svaki trenutak koji ste proveli gledajući kroz prozor van u sunčani dan – izgubljen. Upravo stoga, i ovaj moj današnji blog će biti najkraći od svih do sada. Samo ću vam još napraviti malu check listu stvari koje trebate ponijeti iz kuće:

 

Košara s hranom

Teta Violeta papirnati ručnici

Dovoljne količine vode

Dovoljno velika dekica (na koju se mogu smjestiti svi članovi obitelji i prijatelji)

Nekoliko jastučića (za slučaj da poželite malo odrijemati)

Knjiga

Društvene igre

Udobna odjeća i obuća

Dobra volja i osmijeh

 

 

Do slijedećeg pisanja, dobre i drage moje, stojte mi dobro i – uživajte u prirodi!